Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jogi Nyilatkozat

 

- Jelen weboldal a Veresegyházi Polgárőr Egyesület tagjainak kezelésében működik. A díjmentes rendelkezésreállást, valamint a honlapszerkesztési-, és tárhely-elérési lehetőséget a Sanoma Magyarország Zrt. biztosítja  az  Egyesület számára az eOldal üzemeltetés Általános Szerződési Feltételei szerint.

- A honlap elsődleges célja a Veresegyházi Polgárőr Egyesület bemutatása. A weboldal látogatói megismerhetik az Egyesület tagjait, célkitűzéseit, törekvéseit, munkáját, valamint számos egyéb olyan információt is olvashatnak, amelyek Egyesületünkkel, a Polgárőrséggel, Veresegyházzal, illetve a Bűnmegelőzés témakörével szorosan összefügg.

- A weboldalon található képek és fotók a Veresegyházi Polgárőr Egyesület, valamint az Egyesület tagjainak  (továbbiakban, mint Üzemeltetők) személyes tulajdonát képezik (egyéb esetekben a forrás fel van tüntetve), ezért azok bármilyen felhasználása az Üzemeltetők, és az egyes képen szereplők engedélye nélkül tilos! Ellenkező esetben a tiltott felhasználás jogi következményekkel is járhat! A publikált képek méretének, felbontásának jelentős mértékű csökkentése, valamint azok vízjellel való ellátása szándékos! Egyrészt a tárhelykapacitásbeli -problémák megelőzése miatt,  másrészt pedig az esetleges visszaéléséek elkerülése végett lettek alkalmazva. 

- Amennyiben felismerné magát a weboldalon található fényépek valamelyikén, és úgy érzi, hogy Egyesületünk,  illetve a kép készítője ezzel megsértette bármely jogát is, utólagosan is szíves elnézését kérjük! Amennyiben  panaszát írásban jelzi felénk, természetesen a kérdéses képet mihamarabb eltávolítjuk honlapunkról!
Részletes leírás a Jogi IQ weboldalán a Közterületen való fotózás szabályairól
Völgyi Attila fotóriporter blogja a Közterületen való fotózásról

- A Weboldal és annak aloldalainak szöveges tartalma - eltérő megjelölés hiányában - az Üzemeltetők szellemi alkotása. Ezen tartalmakat kizárólag a szellemi jogok jogosultjának az előzetes, kifejezett és írásbeli hozzájárulása esetén lehet felhasználni. Bár minden ésszerű intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy honlapunkon pontos információkat tartalmazzon, ennek ellenére semmilyen felelősséget nem vállalunk a megjelentetett információk pontosságával, hiánytalanságával, idő- vagy jogszerűségével, illetve egy adott célra való alkalmasságával kapcsolatban.

- Semmilyen körülmények között, semmilyen fél felé nem vállalunk felelősséget semmilyen esetlegesen keletkezett kárért, legyen az közvetlen, közvetett, különleges következmény, büntetés vagy egyéb, a weboldal vagy annak valamely tartalmának használatából, vagy használatának meghiúsulásából eredő, beleértve, de nem korlátozva a bármilyen elmaradt hasznot vagy előnyt.

- A weboldal látogatása, és az internetes böngészők használata során kizárólag az Ön felelőssége gondoskodni a szükséges biztonsági intézkedésekről annak megelőzésére, hogy bármi, amit Ön választ személyes használatára, mentes legyen a vírus-, féreg-, vagy trójai típusú programoktól, illetve egyéb romboló elemektől. Weboldalunk szerkesztői nem vállalnak semmilyen felelősséget semmilyen, harmadik fél által működtetett weboldal tartalmával kapcsolatban, amelyhez honlapunkon keresztül férhet hozzá!

- A honlap egyes oldalain megjelenő bannerek, kereskedelmi célú reklámok, valamint az egyéb hirdetési felületeken megjelenő tartalmakért a Veresegyházi Polgárőr Egyesület felelősséget nem vállal! Ezeknek a véletlenszerűen betöltődő reklámoknak a megjelenése semmilyen módon sem sugalmazza azt, hogy az Egyesület támogatja, felelősséget vagy bármely kötelezettséget vállal a reklámozott tartalommal, termékkel vagy szolgáltatással, annak minőségével, pontosságával vagy valós voltával kapcsolatban.

- A www.polgarorseg.eoldal.hu weboldalról  vagy annak aloldalairól egy külső weboldalra való átlinkelés esetén, az Üzemeltetők nem garantálják azt, hogy a külső honlapon lévő tartalmat ellenőrizték, illetve, hogy felelősséget vállalnának annak tartalmáért. Nem felelős továbbá az Egyesület a külső weboldalhoz kapcsolódó semmilyen egyéb kérdésben.

Tisztelettel: Veresegyházi Polgárőr Egyesület

 
 

 

Profilkép


KépgalériaArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 119353
Hónap: 2010
Nap: 62