Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendezvények, szolgálatok

 

Államalapító Szent István király ünnepe
2013. augusztus 20.

Szolgálati jelentés - Marik Sándor

Szt_Istvan_napA 2013. évi augusztus 20-i városi rendezvénysorozatnak Egyesületünk többféleképpen is részese volt:

Veresegyház város Önkormányzata és Képviselőtestülete által rendezett elismerések átadására szervezett ünnepségen 16.00-17.30 közötti időszakban, polgárőreink a rendezvény helyszínéül szolgáló Mézesvölgyi Általános Iskola parkolójában és alulájában láttak el helyszínbiztosítási feladatokat.

Az idei évben nem csak a szolgálatot adó polgárőr volt a rendezvényen jelen, hanem a kitűntetettek között is. Molnár Attila Jánosné Veresegyház város polgárőrségében ellátott önzetlen szolgálatáért, az egyesületet segítő, szervező és adminisztratív munkájáért polgármesteri elismerésben részesült - ezúton is gratulálunk neki a kitüntetéshez!

A Tó Strandon megrendezésre kerülő tűzijáték biztosításában a Veresegyházi Polgárőr Egyesület már hosszú évek óta aktívan kiveszi részét; és ez idén sem volt másképp. Sajnos, a 2013-as rendezvényen is voltak olyan résztvevők, akik - a tiltás ellenére is - megpróbáltak a lezárt területre bejutni. Polgárőreink közbeavatkozásának köszönhetően, sikerült bejutásukat megakadályozni, így a tűzijáték ideje alatt a rendezvényen rendkívüli esemény nem történt.
 
A rendezvényeken készült képek megtekinthetőek a Galériában.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Biztosított rendezvények: 2013.

- Január 26.: Vandnyugati bál a Mézesvölgyi Általános Iskolában /6 fő, 11 óra szolgálat/
- Február 02.: Óvodai bál /4 fő, 8,5 óra szolgálat/
- Március 10.: Nőnapi Városi Ünnepség /5 fő/
- Március 14.: Szennyvíztisztító átadása /2 fő/
- Március 15.: Az 1848/49-es forradalom tiszteletére rendezett városi ünnepség /6 fő/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rendezvények: 2012. december

- December  05.: Mikulás bál a Fő téren /3 fő, 3,5 óra szolgálat/
- December 08.: Óvoda bál a Művelődési Házban /3 fő, 8 óra szolgálat/
- December 31.: Óév búcsúzató a Mézesvölgyi Általános Iskolában /4 fő, 4,5 óra szolgálat/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Megemlékezés Halottak napja alkalmából

2012. október 29. és november 2-a között a Veresegyházi Polgárőr Egyesülethalottak_napja.jpg polgárőrei az alábbi időpontokban láttak el járőrszolgálatot a veresegyházi temetők környékén:
- Október 29.: Szolgálatot adott 5 fő, szolgálat ideje 5,5 óra
- Október 30.: Szolgálatot adott 2 fő, szolgálat ideje 3 óra
- Október 31.: Szolgálatot adott 2 fő, szolgálat ideje 6,5 óra
- November 01.: Szolgálatot adott 4 fő, szolgálat ideje 3 óra
- November 02.: Szolgálatot adott 4 fő, szolgálat ideje 7 óra.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

56-os megemlékezés
2012. október 23.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 56. évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezés, valamint a 56-os_megemlekezesvárosi futóverseny útvonalának biztosításában segítséget nyújtottak a Veresegyházi Polgárőr Egyesület polgárőrei. A délelőtti rendezvényeken 10 fő polgárőr és 2 fő rendőr vállalt szolgálatot, míg a délutáni családi futáson 5 polgárőr és 2 rendőr segítette a rendezvény zavartalan lebonyolítását. A résztvevők segítő munkáját ezúton is köszönjük!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szüreti Felvonulás és Bál
2012. szeptember 30.

Szuret_20122012. szeptember utolsó vasárnapján zajlott a hagyományos veresegyházi Szüreti Felvonulás és Bál. A menet 13 órakkor indult a Búcsú térről, majd a Vasútállomás érintésével a Fő úton haladt tovább. Ezt követően a szüreti csoportja a Ligeteken és a Csonkáson keresztül érkezett vissza a Búcsú térre. Azonban az eddigi a szokásoktól eltérően a résztvevők itt még nem fejezték be a felvonulást, hanem a Mogyoródi útról a Fő útra térvén, az új Városháza előtti térre mentek, ahol maga a Bál is zajlott.
A hosszú útvonalnak valamint a több helyen megtartott, előadásokkal tűzdelt közönség-kínálásoknak köszönhetően, csak délután 4 órakor érkezett a lovasokból, fogatokból és egy - fiatalnak éppen nem mondható - traktorból álló karaván a rendezvény helyszínére.
A menet és a Szüreti Bál biztosításában összesen 15 fő Polgárőr vett részt, közösen a Veresegyházi Rendőrőrs és a Városőrség beosztottaival, illetve munkánk végrehajtásához segítséget kaptunk a gödöllői HÉV Polgárőrségtől is.
Biztosítási szempontból mind a Szüreti Felvonulás, mind pedig az azt követő Bál, eseménytelenül zajlott, azonban a menet indulása előtt - a Búcsú téri gyülekezés idején - egy résztvevő mentővel való elszállításában kellett segítséget nyújtanunk. A Bál a késő esti órákig tartott, melyen nagy örömünkre rendbontás, illetve intézkedésre okot adó egyéb esemény nem történt. A szolgálat képei megtekinthetőek a Galériában.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

III. Liget Fesztivál
2012. szeptember 01.

2012. szeptember elsején immáron 3. alkalommal került megrendezésre a veresegyházi Liget Fesztivál.
Liget_fesztivalA Budapesti út mellett található szorgalmi úton valamint a Malom-tó partján a szervezők változatos családi programokkal és apróbb figyelmességekkel várták a résztvevőket. A fesztiválra látogatók különféle sport- és ügyességi versenyeken, szépségversenyeken, és érdekes előadásokon vehettek részt. A rendezvény biztosításában a Veresegyházi Polgárőr Egyesület tagjai is segítséget nyújtottak.
Szolgálatot adott: 3 fő, szolgálat ideje: 14:30-22:00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Államalapítő Szent István király ünnepe
2012. augusztus 20.

augusztus20A 2012-es Szent István-napi ünnepségsorozat alábbi rendezvényein vállaltak szolgálatot a Veresegyházi Polgárőr Egyesület tagjai: Karaoke party, Éjszakai Túra, ünnepi műsor, tűzijáték, kamionos disco.
Szolgálatot vállalt: összesen 8 fő.
A rendezvényen készült képek megtekinthetőek a Galériában.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Éjszakai Túra
2012. augusztus 19.

A 2012-es évi Éjszakai Túra biztosításában a Veresegyházi Polgárőr Egyesület tagjai az idén is részt vállaltak. A Polgárőrök feladata az új gyalogátkelőhely-, a túraútvonal-, valamint a Margitán lévő rendezvény biztosítása volt. Ezen felül egy helyszínen személyes segítséget kellett nyújtani a forgalom irányításában is. A feladatok ellátását összesen 7 fő Polgárőr végezte két személygépkocsival vasárnap este 18:30-tól másnap reggel 4 óráig.

Az Éjszakai Túra során komolyabb rendbontás nem történt: egy állampolgár háborodott fel a szokottnál nagyobb hangterhelés miatt, valamint több, túlzott alkoholos befolyásoltság alatt álló személyt a rendezvény helyszínéről el kellett szállítani.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szolgálati jelentés - Zsoldos Zsolt
2012. augusztus 13.

2012. autusztus 13-án, 17:00-kor értesítést kaptunk, hogy az erdőkertesi vasútállomáson késelés történt. Az elkövető az állomás melletti nádas/kukoricás felé menekült a vonat első kocsijának ablakán keresztül. A sértett, sérült hölgyet a mentő elszállította. A személyleírás alapján a keresett személy egy alacsony, rövid hajú, 20-25 éves férfi terepmintás felsőben, rövidnadrágban, katonai zsákkal.
A keresésre a rendőrség, a veresegyházi polgárőrség, a veresegyházi városőrség, az erdőkertesi polgárőrség, a GAMESZ és a veresegyházi önkormányzat emberei jelentek meg személygépkocsikkal, terepjárókkal, quaddal és terepmotorral.

A keresés megindítása után átfésültük a szomszédos nádast és a környékbeli utakon nyomokat kerestünk. A nyomok alapján az elkövető a kukoricás felé indult. A helyszín mellett két kukoricaföld található. 7-es sorokban átfésültük, de a keresés eredményre nem vezetett. A kukoricás mellett gyülekezőt és eligazítást rendelt el a rendőrség forró-nyom vezetője, minek a végén arra lettünk figyelmesek, hogy egy, az elkövetőnek megfelelő személyleírású egyén az egyik kukoricásból a másik felé fut. A csapat ekkor körbevette, elfogta, majd megbilincselte. Elszállítása után még egy rövid gyülekezőt tartottunk, majd a keresést lezártuk. Szolgálat ideje: 17:00-20:45, Szolgálatot adott: 4 fő.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nagyboldogasszony főbúcsú
2012. augusztus 12.

A 2012. augusztus 12-én Máriabesnyőn megrendezett Ünnepi Körmenet biztosításában a VeresegyháziMariabesnyo_kormenet Polgárőr Egyesület polgárőrei is segítséget nyújtottak. Az eseményhez kapcsolódó feladatokatok ellátásában (útvonal- és rendezvénybiztosítás) Egyesületünk részéről 5 fő vett részt. Az ünnepség ideje alatt rendbontás nem történt, azonban polgárőreink észlelték, hogy egy gyanús személy a látogatók táskáit figyelte. A polgárőrök jelenléte vélhetően megakadályozta abban, hogy bűncselekményt követhessen el, így távozott a rendezvény helyszínéről. A szolgálat helye: Gödöllő - Máriabesnyő, A szolgálat ideje: 08:30-14:00. Képek a Galériában!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
27. Formula-1 ENI Magyar Nagydíj
HUNGARORING - 2012. július 27-29.

Formula_1A 2012-es évi Magyar Nagydíj biztosításában a Veresegyházi Polgárőr Egyesület részéről 8 fő polgárőr vállalt szolgálatot. Az Egyesület tagjai az éjszakai járőrszolgálatokban, a vigalmi negyed rendfenntartásában, és az Ellenőrző-Áteresztő pontok biztosításában nyújtottak segítséget a Rendőrségnek. A hétvégén végrehajtott szolgálatok ideje alatt rendkívüli esemény nem történt. A szolgálatot teljesítők munkáját ezúton is köszönjük!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIII. Nyílt Triatlonverseny
2012. június 10.

2012. június 10-én immáron 8. alkalommal került megrendezésre a Veresegyházi Nyílt Triatlonverseny. A hagyományos rendezvénnyel egy időben ugyancsak Veresegyházon tartották a Pest Megyei NSI Triatlon Utánpótlás Olimpiai Döntőjét, és az I. Rendőr Duatlon Országos bajnokságot is. A rendezvények útvonalainak biztosításában és az útlezárásokban segítséget nyújtott a Veresegyházi Polgárőr Egyesület is.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I. Veresegyházi Lovasnapok
2012. június 2-3.

Az Egészséges Veresegyházért Alapítvány által szervezett kétnapos rendezvényen igazán színes programok veresegyhazi_lovasnapokvárták a helyszínre látogatókat. Míg szombaton a hagyományőrző lovasoké volt a főszerep, addig vasárnap a western lovasok szórakoztatták a Nagyérdeműt. A változatos bemutatók részeként többek között solymászok, néptáncosok, lovaskaszkadőrök, barantások, és shaolin kung-fusok is ízelítőt adtak tudásukból. Mindkét napon jelen volt az AXA egészségszűrő mobilállomása és lehetőség volt véradásra is. A kisebbeket ugrálóvár, népi játékok, íjászat és műbika lovaglás várta.

Szombaton, az est záróprogramjaként a Bikini együttes és Dj. Dominique zenélt, vasárnap pedig a Rodeó zenekar lépett színpadra. A rendezvény a szórakoztatáson túl jótékonysági célt is szolgált, hiszen a belépőkből befolyt bevételt az Egészséges Veresegyházért Alapítvány támogatására fordítják. A rendezvény és a helyszín biztosításában részt vettek a Veresegyházi Polgárőr Egyesület polgárőrei, a Veresegyházi Városőrség tagjai, és a Veresegyházi Rendőrőrs rendőrei is. Munkájukat és segítségüket ezúton is szeretnénk megköszönni!

Belépés a Galériába
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VI.ÉVÖGY Gyereknap Veresegyházon
2012. május 27.

Gyereknap_2012A jól sikerült Május 1-i forgatag után, 2012. május 27-én ismét kicsik és nagyok zsivalyától volt hangos a Fenyveserdő. A veresegyházi ÉVÖGY által immáron 6. alkalommal megrendezett Gyereknapon volt minden, ami egy tökéletes családi hétvégéhez kell. Íme néhány program - a teljesség igénye nélkül: balett-, fitnesz-, kick-box- és bűvészbemutató, fánkevő verseny, ugrálóvár, íjászat, pónilovaglás, rodeó bika, trambulin asztal, kirakodóvásár... A Tűzoltóság és a Rendőrség jóvoltából a bátrabbak még azt is kipróbálhatták, hogy milyen élmény egy tűzoltó autóban szirénázni vagy éppen egy rendőrségi quad-on ülni. A gyereknapi rendezvényen a Veresegyházi Polgárőr Egyesület 3 polgárőre teljesített szolgálatot. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szolgálatot vállaló tagoknak!
A gyereknapi rendezvény hivatalos plakátja megtekinthető: itt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GE Energy Futóverseny és Gyalogtúra
2012. május 13.

2012. május 13-án Veresegyházon került megrendezésre a Gyaloggalopp Sportirodafutoverseny_vizjelezett_03.jpg Versenysorozatának harmadik állomása. A versenyre nevezők a kellemes élményeken túl - teljesítményük függvényében - kupákkal, illetve tárgy-nyereményekkel is gazdagabban távozhattak a rendezvényről. A teljesítendő távok (futás: 500 m, 3,5 km, 11 km, túra: 7 km, 11 km) a veresegyházi tavak és a város külterületén kerültek kijelölésre. A verseny nevezési díjjaiból befolyt bevétel 10%-át a Szervezők jótékony célra fordítják. A futóverseny és gyalogtúra útvonalának biztosításában segítséget nyújtott a Veresegyházi Polgárőr Egyesület 6 polgárőre, illetve a helyi Rendőrőrs szolgálatban lévő járőrei is. Munkájukat ezúton is köszönjük!

A rendezvény hivatalos felhívása megtekinthető: itt, a szolgálatról készült képek pedig a Galériában találhatóak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szolgálati jelentés - Marik Sándor
2012. március 15.

ms_intezkedes_2012_03_15_04.jpgJelentem, hogy a mai napon 11:00-kor Veresegyházon, a Szadai úton, a körforgalom Veresegyház felőli bekötésénél személyi-sérüléses baleset történt.
Az "XXX-123" forgalmi rendszámú, ezüst színű Volvo típusú személygépkocsi a körforgalom előtt szabályosan lassított, amikor a háta mögött közlekedő kerékpáros nem állt meg és nekiment a szgk-nak.
A baleset során a kerékpáros a karját eltörte, ezért értesítettem a mentőket, majd telefonon kértem Jakab Richárd polgárőrt, hogy küldjön segítséget, mert egyedül nem tudom biztonságosan elterelni a forgalmat.
A polgárőr kolléga 11:15-kor érkezett ki a helyszínre és jelezte, hogy értesítette a rendőrjárőrt. A baleset helyszínelése és a forgalomirányítás 13:00-ig tartott. A balesetről készült képeket mellékeltem a jelentésemhez.

Tisztelettel: Marik Sándor - Veresegyházi Polgárőr Egyesület
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az 1848/49-es forradalom tiszteletére rendezett
városi ünnepség - 2012. március 15.

48-as_megemlekezes_2012Nem múlhat el március 15-e forradalmi megemlékezés nélkül! Az idei ünnepi műsor színvonalas programját Veresegyház Város Fúvoszenekara, a Veresegyházi Hagyományőrző Népi Együttes, a Veresegyházi Katonai Hagyományőrző Egyesület, a Szerep Elek Színjátszókör, a Fabríczius József Általános Iskola diákjai, Pásztor Ildikó, Vankó István, Lakatos Attila, valamint Nagyné Vogl Magdolna szolgáltatták; míg a rendezvény- és a helyszín biztosítását a Veresegyházi Polgárőr Egyesület polgárőrei látták el.
A ünnepség ideje alatt, egy idős nénit rosszulléte miatt a Misszió Egészségügyi Központ ügyeletes kollégái kérésünkre hazaszállítottak - ezúton is köszönjük együttműködésüket!
A hagyományosan megrendezett városi futóverseny útvonalának biztosításában polgárőreink szintén részt vállaltak.
Szolgálat időpontja: 09:00-11:00, 14:45-15:30
Szolgálatot adott: 10 fő.

Az előkészületek és az ünnepség képeit a Galériában lehet megtekinteni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V. Kakasfogó Jégkarnevál - 2012. február 11.

Jegkarneval_2012_02_11Február derekán immáron 5. alkalommal várta a környékbeli települések apraját és nagyját a Kakasfogó Jégkarnevál. A rendezvény azonban az eddigi hagyományokkal ellentétben nem Őrbottyánban, hanem a veresegyházi Malom tavon került megrendezésre. A Jégkarnevál főszervezője, Csokis Tibi bebizonyította, hogy a veresegyházi önkormányzat, a helyi- és környékbeli vállalkozások, szervezetek, valamint magánszemélyek önzetlen összefogásával - és természetesen színes programokkal -, mindössze néhány nap alatt is lehet olyan eseményt szervezni, amely garantáltan felejthetetlenné teszi a látogatók hétvégéjét.

A rendezvény biztosításában a Veresegyházi Polgárőr Egyesület részéről reggel 8-tól egészen esete 6 óráig összesen 12 fő vállalt szolgálatot, akiknek munkáját hálásan köszönjük!
A legfrissebb információk szerint a mostani rendezvény nagy sikerére való tekintettel, várhatóan a 2013-as évben is Veresegyházon lesz megtartva a Kakasfogó Jégkarnevál!

Az esemény hivatalos plakátja megtekinthető itt, a helyszínen készült fényképek pedig elérhetők a Galériában.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Megemlékezés Halottak napja alkalmából

2011. október 30. és november 1-e között Egyesületünk polgárőrei fokozott szolgálatot láttak el mindenszentek
a veresegyházi temetők környékén. A járőrözés gyakoriságának növelése mellett, a polgárőrök éjszaka is őrizték a helyi temetőket. A Veresegyházi Rendőrörs parancsnoksága szerint településünkön ezalatt az időszak alatt bűncselekmény, rongálás nem történt.

A szolgálatot teljesítők munkáját ezúton is köszönjük!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emlékezés 1956-ra
2011. október 23.

pa230026.jpgAz 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett városi megemlékezésen, az azt követő koszorúzáson, illetve a Váci Mihály Művelődési ház elől induló, hagyományos családi futóversenyen Egyesületünk polgárőrei ismét szolgálatot teljesítettek.
A színvonalas programokért, illetve a rendezvények zavartalan lebonyolításáért ezúton mondunk köszönetet Szervezőknek, a Szereplőknek, és természetesen a Veresegyházi Polgárőr Egyesület nevében szolgálatot vállalóknak. A rendezvény hivatalos szórólapja megtekinthető: itt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veresi Szüret
2011. szeptember 25.

A több évtizedes helyi hagyományoknak megfelelően, idén is szeptember végén került megszuret_2011_12.jpgrendezésre a Veresegyházi Szüreti Felvonulás. A lovasokból és hintósokból álló látványos menet délután 1 órakkor indult a Búcsútérről, majd a Vasútállomást, a Fő utat és a Csonkást érintve 3 órakkor érkezett ugyanide vissza.

A Polgármester úr köszöntője után a színpadon a Kék Szivárvány Éneklőcsoport, a Vad Orchideák Tánccsoport, a Kiskun Néptáncegyüettes, a Bokréta Néptánccsoport, a Hagyományőrző Népi Együttes, a Veresegyházi Népdalkör, a Csemete Gyermek Néptánc csoport, valamint a Tarsoly zenakar színvonalas fellépése szórakoztatta a Nagyérdeműt. És aki még ezek után is bírta szusszal, az esti Táncházban folytatta tovább a 2011-es Veresi Szüret megünneplését.

A városi rendezvény zavartalan lebonyolításában, és a forgalomirányítás biztosításában Egyesületünk polgárőrei is aktívan részt vettek - nagyban támogatva ezzel a rendőrség munkáját. A szolgálatot vállaló tagok munkáját ezúton is köszönjük!

A rendezvény további képei elérhetők a Galériában!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rákospalota-Újpest-Veresegyház-Vác vasútvonal
jubileumi ünnepség -
2011. szeptember 03.

2011. szeptember 03-án volt 100 éve, hogy villamosították a Veresegyház-Vác vasútvonalat. vasutallomas_2011_04.jpgA jeles esemény alkalmából a - jubileumi ünnepség részeként - a veresegyházi vasútállomáson nagyvasúti bemutatót, valamint az állomás előtti téren emléktábla avatást tartottak.

A rendezvény biztosításában Egyesületünk polgárőrei is részt vettek. Szolgálatot teljesítők: Novák Hajni és Novák Norbert.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szent István-napi ünnepségsorozat
2011. augusztus 18-20.

Az Augusztus 20-i városi ünnepségsorozat keretein belül a következő szolgálatokat teljesítette a Veresegyházi Polgárőr Egyesület:

- Augusztus 16-17-18.:
Búcsú tér színpad-, színpadtechnika-őrzés 18:00-24:00
Szolgálatot teljesítők: Novák Hajni és Novák Norbert

- Augusztus 19.:
Éjszakai túra a Margitára 19:00-05:30
Szolgálatot teljesítők: Novák Hajni, Dömök Dóra, Dömök Mihályné, Marik Sándor, Bacsik József, Pethő Attila, Novák Norbert, Jakab Richard
Az éjszakai túra során összesen 5 alkalommal történt olyan esemény, amely rendőri/polgárőri intézkedést igényelt. 

szolgalat_08_19.jpg

- Augusztus 20.:
Városi ünnepség és éjszakai kamionos diszkó 18:00-01:00
Szolgálatot teljesítők: Tószegi Zsuzsanna, Novák Hajni, Lacó Éva, Tószegi Lajos, Bacsik József, Novák Norbert, Jakab Richárd
A városi ünnepség rendben lezajlott, külső beavatkozást is igénylő intézkedésre nem került sor. A kamionos diszkó ideje alatt egy alkalommal kellett a rendőrjárőrt értesíteni törött üveg általi sérülés miatt, de az érintett elutasította a felajánlott segítséget. Éjjel 02:15-kor Jakab Richárd egy sérültet a Misszió Egészségügyi Központba szállított.

 - Éjszakai járőrszolgálat: 20:00-23:00
Szolgálatot teljesítők: Szendrői Zsolt és Miskolczi Róbert
A járőrözés alatt a Fenyvesben fiatalok tüzet raktak, amely kb. másfél méteres lánggal égett. A járőrök felszólították a fiatalokat, hogy oltsák el a tüzet, annak megtörténtét a helyszínen megvárták. Ezen kívül más, rendkívüli észlelés nem történt.

A rendezvényen készült további fényképek elérhetők a Galériában!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Formula-1 ENI Magyar Nagydíj - 2011. július 29-31.

A 2011-es Magyar Nagydíj biztosításában július 29-én Veresegyházról 4 polgárőr vett részt. Polgárőreink a német Bundespolizei motorosrendőreivel szorosan együttműködve láttak el közös szolgálatoszolgalat_2011_07_29.jpgt.

A rendezvény ideje alatt különös esemény nem történt, Egyesületünk polgárőrei elsősorban a rendőrség és a külföldi látogatók közötti kommunikáció meggyorsításában működtek közre.

A szolgálatban résztvevő tagok segítőkész munkáját ezúton is köszönjük!

 

 
 

 

Profilkép


KépgalériaArchívum

Naptár
<< Június / 2020 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 111022
Hónap: 2712
Nap: 81